Klímaszerelési szolgáltatásunkat egész Pest megyére kiterjesztettük, így, már nem csak Budapesten fogunk gyors, minőségi szolgáltatást nyújtani, hanem a megye egyéb pontjain is rövid határidőn belül elvégezzük a megrendelt szolgáltatásokat.

KlimásVillanyász Kft. Hűtésre – Fűtésre alkalmas klímaberendezések szakszerű beszerelését, karbantartását már Pest megye egész területén vállalja!

Önnek Cégünk szakszerű munkájára van szüksége:

  • ha szeretne garanciát kapni a klímaszerelésre
  • ha olyan szerelő céget keres, akik viszonteladással is foglalkoznak
  • ha megbízható klíma szerelőt keres , aki a karbantartási feladatokat is szívesen elvégzi Ön helyett
  • ha szeretne tisztább, allergén anyag mentes levegőt minden évszakban
  • ha spórolni szeretne,  télen a fűtésre is használná a klíma készüléket
  • ha gyors és, szakszerű igényes munkát szeretne a főszezonban is
  • ha nem szeretne hónapokat várni egy szerelőre

Klímaszerelés ára Pest megyében?

Rengeteg ügyfél kérdezi meg már az első beszélgetés során , hogy milyen árakon dolgoznak a Pest megyei szerelők, és milyen árakon dolgoznak a vidéki szerelők?

Az ár közel azonos, nem számít hogy vidékről jön fel a szerelő, vagy helyből indul. A Pest megyei munkáknak mindig nagyobb a költségvonzata, mivel egy-egy pontba való eljutás néha nehézkes, a parkolás drága , a büntetések nagy összegűek, így a szerelők a megbeszélt árban már ezen költségekkel is számolnak. Továbbá az sem mindegy, hogy milyen méretű ingatlanról van, szerelési anyagmennyiség terén is változó lehet, és látatlanban azt sem tudjuk hogy a villamos hálózatot kell e fejleszteni a stabil működés miatt, ezért pontos klímaszerelési árat, csak helyszíni felmérés után tudunk adni.

Milyen területeken állunk rendelkezésére?

Klímaszerelés , új klíma telepítés, meglévő klíma karbantartást, tisztítást az alábbi területeken tudunk vállalni

I. Várkerület
II.
III. Óbuda-Békásmegyer
IV. Újpest
V. Belváros-Lipótváros
VI. Terézváros
VII. Erzsébetváros

IX. Ferencváros
X. Kőbánya
XI. Újbuda
XII. Hegyvidék
XIII. Újlipótváros-Angyalföld
XIV. Zugló
XV. Rákospalota-Pestújhely-Újpalota
XVI. Cinkota
XVII. Rákosmente
XVIII. Pestszentlőrinc-Pestszentimre
XIX. Kispest
XX. Pesterzsébet
XXI. Csepel
XXII. Budafok-Tétény
XXIII. Soroksár

Budapest és 50 km-es körzete!

Hogyan zajlik egy klímaszerelés? Mire számíthat aki most szeretne otthonra új klímaberendezést rendelni tőlünk?

1.Felmérés

Első lépésként mindig a felméréssel kezdünk. Megvizsgáljuk a ház adottságait, kiszámítjuk hogy milyen paraméterű, és teljesítményű klímaberendezés lenne Önnek ideális. A felmérés során megnézzük, hogy villamos hálózat képes lesz ellátni energiával az egységeket.

Amennyiben a feltételek nem teljesülnek, abban az esetben javaslatot teszünk, milyen korszerűsítést kell végrehajtani, hogy a klímaberendezés hibamentesen tudjon működni. Amennyiben villanyszerelésre is szükség van, ezt helyben végezzük, mivel szakirányú kollégával is rendelkezünk . Számunkra fontos hogy elégedett legyen, ezért már a felmérés során is mindent megfogunk tenni, hogy az összes felmerülő igényt maximálisan , minőségi és garanciális munkával kitudjunk elégíteni.

 

2.Telepítés

A klímaberendezése szakszerű telepítésével, lehet elérni a berendezés maximális élettartamát. A munka megkezdése előtt gondosan letakarjuk a bútorokat ha szükséges, és minden szükséges óvintézkedést megteszünk a lakás tisztaságának megóvása érdekében. A klímaszerelés átlagosan 3-6 óra időt vesz igénybe. Ez idő alatt a hangosabb munkálatokat csináljuk meg leghamarabb, és igyekszünk úgy dolgozni, hogy a szomszédokat ne zavarjuk sokáig fúrással, faragással. A konzolt helyére helyezzük, és teherbírás tesztet végzünk a készülék felhelyezése előtt. Ha helyére került a készülék, akkor élesben is kipróbáljuk az eszközt, hogy megfelelően működik e rajta minden funkciója. Mivel önmagunkra, és munkánkra is igényes szerelők vagyunk, ezért a munka végeztével összetakarítunk magunk után.

3. Klímaberendezés átadása , bemutatása

A klímaberendezést Önnek is meg kell ismernie , ezért az átadás után tájékoztatjuk Önt, a klíma helyes használatáról, funkcióinak előnyeiről, annak karbantartásáról, tisztításáról. Amennyiben szeretné elolvasni miért is fontos a klímaberendezés karbantartása, és olvassa el cikkünket.

Ha még kétségei vannak, hogy minket bízzon meg bizalmával, kérem tekintse meg referencia munkáinkat, ahol bemutatjuk legutóbbi munkáinkat.