A cégünk szolgáltatásai között megtalálható a klíma szerelés mellett, a tisztítás, és karbantartás is. Ha Ön is precíz, és szereti a tisztaságot , akkor érdemes minden szezon előtt, egy klímaszerelővel fertőtleníteni a rendszert. Ha problémát érzékel működés közben a készülékkel, vagy nem szokványos dolgot érzékel, mindenképpen keressen fel egy szerelő munkatársat, aki segít a probléma szakszerű javításában.

Miért fontos a légkondicionáló berendezés rendszeres tisztítása?

A beltéri egységben nagyon elszaporodhatnak a gombák, baktériumok, vírusok, mivel itt nagy a páralecsapódás . A nedves közeg, kiváló utat enged ezen vírusok terjedésének. A kórokozók mindamellett hogy kellemetlen bűzt áraszthatnak, komoly veszélyt is jelenthetnek a házban lakó emberekre, mert komoly légúti betegségek kialakulását is eredményezhetik.

A kültéri egység tisztítása is nagyon fontos feladat, mivel itt is nagy mennyiségben rakódhat le por, illetve különböző virágzó növények szöszei, ami végzetes is lehet a rendszer működésére.

Milyen időközönként kell a berendezést tisztítani?

A gyártók általában 2 alkalmat jelölnek meg évente, ezt átlagos felhasználás esetén szezon előtt, és szezon után kell elvégezni.

Szakember végezze vagy otthon megoldható bárkinek?

Vannak vállalkozó kedvű emberek akik belekezdenek egy ilyen feladatba, de erősen ajánlott szakember segítségét kérni a klíma fertőtlenítésére, mivel a 100% tisztítás így garantált, és felesleges munkaórától, és balesetektől óvhatjuk meg magunkat.

Klíma tisztítás, klíma fertőtlenítés Pest megyében?

Igen, cégünk Pest megye teljes területén vállalja klimatizáló berendezések tisztítását , karbantartását

I. Várkerület
II. —
III. Óbuda-Békásmegyer
IV. Újpest
V. Belváros-Lipótváros
VI. Terézváros
VII. Erzsébetváros
VIII. Józsefváros
IX. Ferencváros
X. Kőbánya
XI. Újbuda
XII. Hegyvidék
XIII. —
XIV. Zugló
XV. Rákospalota-Pestújhely-Újpalota
XVI. —
XVII. Rákosmente
XVIII. Pestszentlőrinc-Pestszentimre
XIX. Kispest
XX. Pesterzsébet
XXI. Csepel
XXII. Budafok-Tétény
XXIII. Soroksár